x-bionic® sphere

Milí návštevníci, otváracie hodiny počas Veľkonočných sviatkov nájdete tu.

Dear visitors, you can find the opening hours during the Easter holidays here.

skrolujte nižšie

Sú mladé, krásne, cieľavedomé, bláznivé a milujú šport – 4bajkerky.

4bajkerky sú dievčatá Kika, Saška, Verča a Tamara. Kamarátky, ktoré spojil bicykel a láska k športu. Rozhodli sa vyskúšať svoje možnosti, k bicyklovaniu si pridali plávanie a beh a zaregistrovali sa na triatlon! Vy môžete spolu s nami sledovať ich prípravu v rámci nášho mini seriálu na webe, Facebooku či Instagrame.

Súčasťou každej športovej prípravy je určite strava. Vyspovedali sme naše 4bajkerky, aby sme sa dozvedeli, či pri svojich tréningoch prispôsobujú stravovanie. Opäť sa ukázalo, že každá je iná, ale jedno majú spoločné – odhodlanie zdolať v júni triatlon v rámci najväčšieho triatlonového podujatia v našom rezorte – The Championship 2018.

Opýtali sme sa ako sa bežne počas tréningu stravujú naše 4bajkerky.

Kika: „Ja mám extrémne pomalý metabolizmus, takže aj keď trénujem ako divá, musím si stále dávať pozor na to čo jem. Čo je dosť nanič, lebo pri týchto objemoch je človek NONSTOP HLADNÝ!“ Kika je ako jediná z dievčat vegetariánka a jej raňajky vyzerajú napríklad aj takto:

 

Naopak, Saška nemá problém zjesť čokoľvek: „Ja zjem všetko, od majonezáku cez klobásu až po avokádo, Nesquik s mliekom – proste všetko.“

Všetky štyri vydávajú vďaka svojmu pravidelnému tréningu veľkú energiu a zhodli sa, že sladké je ich záchrana. Tamara dokonca priznala, že je „čokoholička“, takže prísna diéta u nej nehrozí, ale samozrejme stravuje sa pestro a snaží sa nejesť prílohy, ťažké jedlá a pije veľa tekutín, či je veľa čerstvej zeleniny a ovocia. „Robím to zo zábavy a pre seba, takže občas je to veľké sebazaprenie: všetky tréningy, vstávanie, únava a hlad. Jedlo je u mňa jediná vec, ktorá nie je na 100% podchytená. A verím tomu, že ak by som tomu venovala aj ten zvyšok voľného času, tak výsledky a tréning by boli ešte výraznejšie.

Veronika: „Zjem všetko, rezeň, ryžu, zeleninu. Samozrejme sa to snažím vyvážiť energeticky. Ale úprimne, vec sa má tak, že aj o 22:00 otvorím chladničku, a keď som hladná jednoducho si dám mozzarelu s paradajkami. Neriešim, že sa nemá po 18:00 jesť.“

Hovorí sa, že raňajky sú základ dňa. Ako to vnímate vy, keď trénujete od 6:00?

Tamara: „Pre mňa sú top raňajky: jogurt, vločky a ovocie“

Veronika: „Moja ranná rutina je jačmeň, chlorela a jablčný ocot – dokonalé kombo na trávenie.“

Kika: „Raňajky sú väčšinou veľká vitamínová bomba, obrovské smoothie so semiačkami. Som totálne závislá na arašidovom masle, to by som dokázala jesť na kilogramy.“

4bajkerky robia všetko naplno, ale neboja sa priznať, že si občas dajú deň voľna navyše, či zjedia čokoládu. My im veľmi fandíme a už čoskoro vám ukážeme ako trénujú v našom rezorte.

Sledujte ich, sledujte nás a príďte podporiť naše 4bajkerky na júnovú triatlonovú udalosť roka The Championship 2018.

The Championship 2018 nás čaká 2. – 3. júna v našom rezorte a možnosť registrovať sa máte aj vy. Okrem náročnejších vzdialeností Olympic a stredného triatlonu môžete vyskúšať TryAthlon, ktorý je naozaj pre každého. Viac informácií hľadajte TU.