skrolovať nižšie

Doprajte si zážitok z bicyklovania

Okolie x-bionic® sphere uspokojí túžby každého, kto preferuje malebné cyklistické trate po hrádzi pozdĺž rieky Dunaj.

V našej požičovni bicyklov Spin&Go máme pre vás pripravené kvalitné bicykle BIANCHI, ktoré sú od nášho partnera spoločnosti Pro-Cycling. Vhodné sú na cyklovýlety do okolia nášho rezortu ako aj najnáročnejšiu cykloturistiku. Rozhodli ste sa preskúmať mesto Šamorín alebo bezprostredné okolie nášho rezortu? Pre vás je ideálna voľba Hop&Go. Ide o zdieľanú mobilitu mestských bicyklov X-BIKE, ktorých sieť dokovacích staníc nájdete tiež priamo v areáli x-bionic® sphere.

Ubytovaní hostia a návštevníci rezortu tak majú možnosť využiť prenájom viacerých druhov bicyklov, prípadne svoje vlastné kolieskové korčule, a vyskúšať perfektné podmienky asfaltového povrchu na hrádzi, ktorá je súčasťou EuroVelo 6 – Dunajskej cyklocesty. Stačí už iba zalistovať v našej pestrej ponuke cyklotrás a môžete vyraziť za nezabudnuteľnými zážitkami do okolia Dunaja.

Okrem kvalitne pripravených cyklotrás vhodných pre cestné bicykle sa len 20 km od x-bionic® sphere nachádza najvyhľadávanejšia cyklistická destinácia Malých Karpát. Začína v Bratislave, severne od Devína, a pokračuje až do Gabčíkova. Striedavo stúpajúce a klesajúce lesné cesty a rôznorodosť povrchov sú zárukou, že zažijete plné dúšky adrenalínu v jednom z najkrajších kútov Slovenska.

Partneri

Partner podujatia
Partner x-bionic sphere
Partner x-bionic sphere