príďte na iné myšlienky na golfe

golfové ihriská v okolí x-bionic sphere

skrolovať nižšie

Golf je šport, pri ktorom sa uvoľníte, oddýchnete si a prídete na iné myšlienky. Dvere Golf Club Welten, Black River Resort Bernolákovo, Green Resort Borša sú otvorené ako začiatočníkom tak profesionálom a ponúkajú ten najvyšší možný štandard služieb vrátane krytej plochy, nočného osvetlenia a 18-jamkového majstrovského ihriska.

Otváracie hodiny

Golfové ihrisko Welten je otvorená denne, s výnimkou špeciálnych podujatí. Ak sa tam chystáte, odporúčame si termín rezervovať alebo si overiť, či je stredisko dostupné.

Pondelok 1100 – 2100
Utorok – Nedeľa 0800 – 2100

Tel.: +421 917 094 774
E-mail: golf@welten.sk

VIAC INFORMÁCIÍ O WELTEN GOLF

Cenník

Kompletný cenník s ponukou ďalších služieb a balíčkov si môžete stiahnuť nižšie.

Vybavenie a služby

Golf Club Welten je situovaný v okolí zrekonštruovaného kaštieľa s reštauráciou a klubovou miestnosťou. Predstavuje tak nádherné miesto, ktoré je zároveň vybavené všetkým, čo k dobrej partii golfu potrebujete.

Driving Range – cvičná lúka

Driving Range slúži ako tréningová plocha, na ktorej môžu hráči trénovať odpaly. Ako jediná na Slovensku je v noci osvetlená a ponúka možnosť odpaľovať z dvoch strán, vďaka čomu sa nestáva fádnou ani pre často trénujúcich hráčov. V prípade nepriaznivého počasia môžu hráči využívať krytú časť odpaľovacej plochy.

Akadémia

Začínajúci golfisti si v x-bionic® golf sphere môžu ľahko a bez zelenej karty precvičiť dlhú aj krátku hru. Oboznámia sa s nástrahami ako bunkre či rough a naučia sa s nimi vysporiadať. Takisto je tu možné precvičiť si aplikáciu golfových pravidiel.

Chipping areas a putting greeny

Precvičte si krátku hru a zdokonaľte sa v puttovaní v areáli GC Welten, kde nájdete dve chipping areas a dva putting greeny s celkovou rozlohou viac ako 3000 m2. Cvičné greeny sú k dispozícii zadarmo.

Aktuality v x-bionic® sphere

Záleží nám na tom, aby vám bolo u nás čo najlepšie. Preto tu vždy môžete nájsť najnovšie oznamy o novinkách alebo odstávkach v x-bionic® sphere.

Športové oblečenie X-BIONIC®

V x-bionic® sphere žijeme športom. Veríme, že na športovom oblečení záleží, a preto vám prostredníctom značky X-BIONIC® prinášame to najlepšie zo sveta športových odevov. Navštívte naše predajne alebo nakupujte online.

E-shop X-BIONIC®     Predajne X-BIONIC®