x-bionic® sphere

Milí návštevníci, otváracie hodiny počas Veľkonočných sviatkov nájdete tu.

Dear visitors, you can find the opening hours during the Easter holidays here.

skrolujte nižšie

Sú mladé, krásne, cieľavedomé, bláznivé a milujú šport – 4bajkerky.

4bajkerky sú dievčatá Kika, Saška, Verča a Tamara. Kamarátky, ktoré spojil bicykel a láska k športu. Rozhodli sa vyskúšať svoje možnosti, k bicyklovaniu si pridali plávanie a beh a zaregistrovali sa na triatlon! Vy môžete spolu s nami sledovať ich prípravu v rámci nášho mini seriálu na webe, Facebooku či Instagrame.

Dnes vám odhalíme trochu viac z trénigového plánu našich 4bajkeriek. Dievčatá to zobrali vážne a aj napriek práci či škole, trénujú podľa profesionálneho tréningového plánu, ktorý si stiahli na internete. Ako hovorí Tamara: „Náš tréningový plán je naozaj náročný. V piatok poobede som rada, že som….a to sú ešte dva dni do rest day. Náš plán plním tak na 70-85%, lebo sa to nedá skĺbiť s robotou, priateľom, či oddychom.“

Pondelok: oddych

Utorok:     plávanie 2,5 km

Streda:      bicyklovanie 25 km

Štvrtok:    posilňovňa 60 minút

Piatok:       plávanie 2 km,  beh 5 km

Sobota:      plávanie / bicyklovanie / beh na výber

Nedeľa:      bicyklovanie 40 – 50 km

Tréning začínajú zvyčajne skoro ráno, ešte pred prácou. „Najradšej mám, keď si odtrénujem ešte pred robotou takže od 6:00 do 7:00 alebo 7:30 makám, týmpádom mám 5:15 budíček. Po robote zvyknem mať „voľno“ takže ma čaká len prechádzka s mojim psíkom Csilkou a šipka do postele.“ odpovedala nám Kika, na otázku kedy začínajú s tréningom.

Okrem skĺbenia tréningu s prácou je večný problém taška plná spotených vecí, mokrých plaviek a hlad, ktorý jednohlasne označili dievčatá za najväčšieho nepriateľa tejto náročnej prípravy. Veronika to zhrnula nasledovne: „Tašky stále plné vecí, spotených, mokrých z plávania. Celý režim je o skorom vstávaní, jedení, tréningu, labáku, škole, tréningu,..stále periem, vešiam a tak dokola.“

The Championship nás čaká 2. – 3. júna v našom rezorte a možnosť registrovať sa máte aj vy. Okrem náročnejších vzdialeností Olympic a stredného triatlonu môžete vyskúšať TryAthlon, ktorý je naozaj pre každého. Viac informácií hľadajte TU.