skrolujte nižšie

Počas nedávneho podujatia Darts Slovak Open 2019 sa konali sprievodné akcie, ku ktorým patril aj pokrový turnaj organizovaný naším partnerom Rebuy Stars. Máme veľkú radosť z toho, že výťažok z turnaja bol venovaný na dobročinnú vec, v súlade s motton “Podpora na ceste k úspechu”.

Spolu so Special Olympics sme sa rozhodli venovať celú sumu v hodnote 1343 €  Filipovi Sedláčkovi, ktorému v 1. roku života diagnostikovali Downov syndróm a neskôr autizmus. Napriek ťažkej diagnóze a aj vďaka podpore rodičov sa stal jedným z najmladších športovcov zo Špeciálnych olympiád Slovensko. Filipko žije s rodičmi v Šamoríne, aj preto môže využívať služby X-BIONIC® SPHERE rezortu.

Výťažok 1343€ (s DPH) sme tak nabili na gift card a cenu rodičom Sedláčkovcom odovzdal riaditeľ Rebuy Stars Slovensko – Vadim Zmarko v prítomnosti Jany Gantnerovej, športovej riaditeľky Special Olympics Slovakia.

Filipko si spolu so Special Olympics pripravil prekvapenie – drevenú trofej, ktorú venoval pánovi Vadimovi Zmarkovi ako poďakovanie za podporu.