x-bionic® sphere

Milí návštevníci, otváracie hodiny počas Veľkonočných sviatkov nájdete tu.

Dear visitors, you can find the opening hours during the Easter holidays here.

skrolujte nižšie

THE CHAMPIONSHIP 2021

Registrácia na jedno z najväčších triatlonových podujatí roka je spustená! Podujatie sa uskutoční v dňoch 22. a 23. mája 2021. Keďže minuloročné podujatie bolo z dôvodu pandémie COVID-19 zrušené,  treba pri registrácii na rok 2021 brať do úvahy niekoľko dôležitých vecí. V nasledujúcich riadkoch si prejdeme všetky možné scenáre.

PRENOS ŠTARTOVNÉHO Z ROKU 2020 DO 2021

Ak ste sa rozhodli presunúť registráciu z roku 2020 na rok 2021, dostali ste e-mail s kódom na bezplatnú registráciu. V ňom nájdete osobný kód, pomocou ktorého sa môžete bezplatne zaregistrovať. V prípade ak ste v doručenej pošte nenašli e-mail s kódom, skontrolujte si priečinok so spamom. Upozorňujeme, že kód pre rok 2021 je potrebné uplatniť do 31. decembra 2020, po tomto dátume nebude vaša registrácia z minulého roka platná! Môžete sa zaregistrovať tu.

Ak ste nedostali osobný kód, pošlite nám e-mail na adresu thechampion@challenge-family.com.

KVALIFIKOVAL SOM NA ROK 2020, ALE NEZAREGISTROVAL SOM SA.

Ak ste sa kvalifikovali na THECHAMPIONSHIP 2020, ale z nejakého dôvodu ste sa neprihlásili, poskytneme vám ďalšiu príležitosť pretekať v roku 2021. Nakoľko sa minuloročné podujatie nemohlo uskutočniť, veríme, že je viac ako spravodlivé „preniesť“ svoju kvalifikáciu do roku 2021. Viac informácii dostanete e-mailom v priebehu nasledujúcich týždňov.

CHCEM SA KVALIFIKOVAŤ NA THECHAMPIONSHIP 2021

Stále je možné kvalifikovať sa na THECHAMPIONSHIP 2021. Na každých pretekoch CHALLENGEFAMILY, ktoré sa uskutočnia pred 22. májom, sa môžete kvalifikovať na podujatie v roku 2021. Prehľad všetkých pretekov CHALLENGEFAMILY nájdete tu.

CHCEM SA ZAREGISTROVAŤ NA JEDNO ZO SPRIEVODNÝCH PODUJATÍ POČAS THECHAMPIONSHIP 2021

Okrem majstrovstiev je k dispozícii viacero sprievodných podujatí, na ktoré sa môžete prihlásiť:

Sobota 22. mája: Try-athlon, Šprint triatlon, Olympijský triatlon, detské behy

Nedeľa 23. mája: Stredne dlhý triatlon

Môžete sa zaregistrovať tu.