doprajte si zážitok z bicyklovania

cyklistické trasy v okolí x-bionic sphere

skrolovať nižšie

Okolie x-bionic® sphere uspokojí túžby každého, kto preferuje malebné cyklistické trate na priehrade pozdĺž rieky Dunaj. Najvyhľadávanejšia cyklistická destinácia Malých Karpát začína v Bratislave, na sever od Devína, a nachádza sa 20 km od x-bionic® sphere. Striedavo stúpajúce a klesajúce lesné cesty a rôznorodosť povrchov sú zárukou zážitkov plných adrenalínu v jednom z najkrajších kútov Slovenska.

Cyklotrasy

Nezáleží na tom, či ste profesionálny cyklista, radi bicyklujete alebo si chcete oddýchnuť s rodinou a deťmi. V x-bionic® biking sphere sme pre vás pripravili hneď niekoľko cyklotrás v troch rôznych kategóriách obtiažnosti, z ktorých si určite vyberiete.

Cyklotrasy ĽAHKÉ

Cyklotrasy STREDNÉ

Cyklotrasy ŤAŽKÉ

Vyberte si obtiažnosť, stiahnite si prehľad cyklotrás v okolí x-bionic® sphere a vyberte si tú, ktorá vám najviac vyhovuje. S bicyklami si starosti robiť nemusíte – radi vám ich požičiame.

„Na x-bionic® sphere je skvelé, že si tam človek vie aktívne užiť pokojne aj celý deň a nikdy ho to neomrzí. V okolí sú super cyklotrasy, po bicyklovaní si viete zaplávať vo vonkajšom bazéne a doplniť energiu v jednej z reštaurácií.“

Kristína 4bajkerky

Požičovňa bicyklov

K cyklistickému zážitku z x-bionic® biking sphere vlastný bicykel nepotrebujete. Vyberte si zo širokej ponuky bicyklov značky BIANCHI a užite si luxusnú jazdu po malebných rovinách. Požičanie bicykla vybavíte na recepcii alebo v X-STORE.

Partneri

Partner podujatia
Partner x-bionic sphere
Partner x-bionic sphere

Aktuality v x-bionic® sphere

Záleží nám na tom, aby vám bolo u nás čo najlepšie. Preto tu vždy môžete nájsť najnovšie oznamy o novinkách alebo odstávkach v x-bionic® sphere.

1
2
3
4
the universe of sports, leisure and innovation
  1. X-BIONIC® HOTEL
  2. Hotel Entry
  3. X-BIONIC® Premium store
  4. Bridge to dam

Športové oblečenie X-BIONIC®

V x-bionic® sphere žijeme športom. Veríme, že na športovom oblečení záleží, a preto vám prostredníctom značky X-BIONIC® prinášame to najlepšie zo sveta športových odevov. Navštívte naše predajne alebo nakupujte online.

E-shop X-BIONIC®     Predajne X-BIONIC®