skrolujte nižšie

Street Food Trucks

Príďte si vychutnať skvelé, netradičné jedlo počas prestížnych jazdeckých pretekov Longines FEI Jumping Nations Cup™ Of Slovakia. Vstup na jazdecké preteky je zadarmo.

Kedy:

26. – 29. apríla 2018, od 9.00 do 18.00

Regal Burger

Kvalitný burger je hlavne o mäse.
To naše pochádza zo slovenskej farmy, kde chovajú hovädzí dobytok na otvorených lúkach počas celého roka. Kvalitná, 100% hovädzina z mladých býčkov a preto k nej pristupujeme s citom a rešpektom, ktorý si zaslúži. Žemle pečie náš dvorný pekár podľa tajnej receptúry – nie raz, ale hneď dvakrát denne! A pretože myslíme na všetkých, ktorým príroda nenadelila schopnosť spracovať lepok, tak okrem famóznej brioškovej maslovej žemle ponúkame aj bezlepkové žemličky pre celiatikov. Všetka naša zelenina je vždy čerstvá a starostlivo vyberaná. Syr berieme priamo z Holandska.

BARsKDE

Rumunský koncept židovských prisťahovalcov z NewYorku, taktiež známy ako hovädzie v „celku“ – to je skvelý pastrami sendvič v rôznych veľkostiach a v klasickej forme s plátkami šťavnatého tmavorúžového mäsa, kyslou uhorkou, horčicou, majonézou a so strúhaným čedarom.

A La Bonn’ Galett’

Tie najlepšie bretonské sladké, ale i slané palacinky, v normálnej, bezlepkovej a aj vegánskej verzii.

Le Beef

Twister Bakery

Príďte ochutnať netradičnú formu trdelníku, ktorý je plnený ovocím, zmrzlinou, šľahačkou a čokoládou.

BRAMM

Jedinečné holandské hranolky pripravované priamo pred zákazníkami – od čistenia, cez krájanie až po dvojité praženie.