x-bionic® sphere

Milí návštevníci, otváracie hodiny počas Veľkonočných sviatkov nájdete tu.

Dear visitors, you can find the opening hours during the Easter holidays here.

skrolujte nižšie

Milí športovci a priatelia športu,

srdečne Vás pozývame na jedinečné majstrovstvá sveta v triatlone The Championship 2019, zo svetovej triatlonovej série CHALLENGE FAMILY, ktoré sa uskutočnia 1. – 2. júna 2019 v x-bionic® sphere v Šamoríne. Po 2 úspešných ročníkoch x-bionic® sphere opäť privíta svetovú špičku, pričom ich čaká trať zložená z 1,9 km plávania, 90 km cyklistiky a 21,1 km behu.

Nezabudli sme ale ani na ostatných športových nadšencov a amatérov. Pre širokú športovú verejnosť sme pripravili sprievodné podujatia – TryAthlon, Olympijský triatlon, Stredný triatlon a pre tých najmenších Kids Run. Disciplíny sme upravili tak, aby si triatlon mohol vyskúšať každý, v rámci svojich športových možností.

1. jún 2019 TryAthlon by Šport24.sk
1. jún 2019 Olympijský triatlon
1. jún 2019 Kids run
2. jún 2019 Stredný triatlon

TryAthlon je určený pre začínajúcich triatlonistov a rekreačných športovcov. Trať je zložená z 300 m plávania v bazéne, 13 km cyklistiky, 3 km behu a súťaží sa v kategórii jednotlivec. Olympijský triatlon je určený pre každého skúseného triatlonistu, trať pozostáva z 1,5 km plávania, 40 km cyklistiky, 10 km behu a súťaží sa v dvoch kategóriách – štafeta alebo jednotlivec.

Najväčšiu výzvu predstavuje Stredný triatlon, ktorý je určený pre najskúsenejších triatlonistov. Trať a vzdialenosti sú identické s traťou The Championship 2019. Čaká Vás 1,9 km plávania, 90 km cyklistiky a 21,1 km behu, pričom sa súťaží taktiež v dvoch kategóriách – štafeta alebo jednotlivec.

Skvelá šanca za najlepšie ceny!

Teraz máte jedinečnú príležitosť prihlásiť sa na niektoré z našich sprievodných podujatí za najvýhodnejšie ceny.

Využite zvýhodnené štartovné už od 39 € a staňte sa súčasťou veľkolepého športového sviatku.

VIAC INFORMÁCIÍ

Veríme, že Vás informácia zaujala a že ju sprostredkujete aj Vašim triatlonovým priaznivcom.

S pozdravom

Organizačný tím The Championship 2019

Tel.: +421 313 262 000
E-mail: info@x-bionicsphere.com