skrolujte nižšie

Chcete získať autogram od najrýchlejšieho Európana v hale? Príďte cez víkend do x-bionic® sphere na 19.ročník Európskeho poháru vo vrhoch – EUROPEAN THROWING CUP ŠAMORÍN 2019!

Pozývame fanúšikov atletiky na autogramiádu halového majstra Európy v behu na 60 metrov – Jána Volka, ktorá sa uskutoční v nedeľu 10. marca od 1100 do 1200 hX-BIONIC® HOTEL v Šamoríne pri informačnom pulte EP vo vrhoch neďaleko recepcie. Krátko po skončení autogramiády o 13.15 zasiahne do bojov na 19. ročníku EP kladivár Marcel Lomnický, najväčšia medailová nádej 9-člennej slovenskej výpravy. Atlét banskobystrickej Dukly bude v silnej konkurencii obhajovať striebro z minulého roka z Leirie. V sobotu 9. aj v nedeľu 10. marca sa súboje začínajú o 8.45. Vstup na podujatie je pre verejnosť voľný.

Príďte cez víkend do x-bionic® sphere povzbudiť našich atlétov na EUROPEAN THROWING CUP ŠAMORÍN 2019!
x-bionic®sphere v Šamoríne sa cez víkend stane dejiskom 19. ročníka Európskeho poháru vo vrhoch, ktoré organizuje Slovenský atletický zväz (SAZ). Stretnú sa tu najlepší kontinentálni vrhači – guliari, diskári, kladivári a oštepári. Neváhajte a príďte povzbudiť európsku vrhačskú elitu, olympijského víťaza v hode diskom Christopha Hartinga, halovú majsterku sveta vo vrhu guľou Anitu Mártonovú či šampiónky v hode oštepom Christinu Hussongovú a Tatianu Chaladovičovú. V sobotu 9. aj v nedeľu 10. marca sa súboje začínajú o 8.45.

 

Vstup na podujatie je pre verejnosť voľný.