skrolujte nižšie

Drahí športovci, ako ste si mohli všimnúť silný dážď v povodí rieky Dunaj aktuálne spôsobil zvýšenú úroveň hladiny vody. Podmienky sa menia z hodiny na hodinu a situáciu súčasne monitorujeme. Počasie taktiež zasiahlo cesty v okolí rieky a povrch konských dráh. Preto sme sa rozhodli spraviť zmeny v programe tréningových hodín naplánovaných pre dnešok a zajtrajšok kvôli nepriaznivému počasiu:

  • The Bike (cyklistický) tréning DNES (14:00) bude zrušený. Bohužiaľ, dnes nemôžeme poskytnúť alternatívnu skupinovú jazdu. Cyklistickú jazdu môžete absolvovať samostatne, ak si myslíte že je to bezpečné.
  • The Run (bežecký) tréning DNES (17:00-18:00) a v PIATOK (8:30-10:30) bude zrušený. Avšak v rovnakých časoch, môžete použiť atletické dráhy na atletickom štadióne (vstup vedľa tribúny).
  • The Swim (plavecký) tréning v rieke Dunaj v PIATOK (7:00-9-00) bude zrušený.

 

Ohľadom ďalších tréningov na piatok, poskytneme oznamy v PIATOK o 9:00 na the Championship Facebook stránke a na digitálnych označeniach na recepcii, info stánkoch a pri registračnom stole.

 

Sledujeme podmienky počasia, keďže sa môžu zmeniť z hodiny na hodinu, bezpečnosť je pre nás na prvom mieste. V súčasnosti nie sú plánované žiadne zmeny v programe na závody v Sobotu a Nedeľu.