x-bionic® sphere

Milí návštevníci, otváracie hodiny počas Veľkonočných sviatkov nájdete tu.

Dear visitors, you can find the opening hours during the Easter holidays here.

skrolujte nižšie

Príďte sa pozrieť a podporiť šípkarov na Darts Slovak Open 2019

Príďte do x-bionic® sphere s celou rodinou zažiť neopakovateľný športový zážitok. Už 22. – 24. februára, v priestoroch kongresovej miestnosti VICTORY (veďla Tuli® Cinema), si zmeria svoje sily viac ako 550 šípkarov z 30 krajín celého sveta. Najväčšia šípkarska udalosť na Slovensku bude hostiť hviezdy svetového formátu, akými sú Lisa Ashton, Tony O’Shea, alebo Scott Waites. Rozhodcom a komentátorom celého turnaja bude jedinečný Russ „The Voice“ Bray, ktorý je známy svojím unikátnym spôsobom hlásenia výsledkov.

Prihlásiť sa môže každý, preto neváhajte registrujte sa do stredy, 20. februára a zapojte sa do hry o atraktívnu finančnú prémiu 20 000 €.

Pre tých z vás, ktorí si vždy túžili zažiť tento nezvyčajný šport, sme pripravili bohatý sprievodný program a večer s príjemnou zábavou v kruhu rodiny a priateľov.

Počas celého trvania Darts Slovak Open 2019 si budete môcť zakúpiť občerstvenie a nápoje v gastro zóne pri Tuli® Cinema. O váš smäd sa postará bar s miešanými nápojmi či stánky s výčapmi (Zlatý Bažant 10% a Zlatý Bažant ’73) a bowlingové dráhy a biliardové stoly vám zaručia dokonalú zábavu.
Okrem toho vás čaká afterpárty, hudobné predstavenie a to nie je všetko! Príďte skúsiť šťastie na pokrový turnaj Rebuy Stars. Hrať sa bude o finančnú výhru ale aj vecné ceny.
Vstup na akciu je pre verejnosť voľný, všetci ste srdečne vítaní!

VIAC INFORMÁCIÍ A PROGRAM