x-bionic® sphere

Milí návštevníci, otváracie hodiny počas Veľkonočných sviatkov nájdete tu.

Dear visitors, you can find the opening hours during the Easter holidays here.

skrolujte nižšie

Predstavujeme Réku Rubint a jej program Alakreform
Bemutatjuj Rubint Rékát és Alakreform programját

8. septembra sa x-bionic® sphere stane miestom konania výnimočného športového podujatia Sport Food Festival. Prostredníctvom festivalu vám umožníme vyskúšať si rôzne formy cvičenia s tými najlepšími inštruktormi a trénermi. Tešiť sa môžete aj na Réku Rubint a jej vlastný program Alakreform.

Rubint Réka je maďarská fitness guru, ktorá bola v roku 2017 magazínom Forbes označená za jednu z 10-tich najvplyvnejších maďarských žien v médiách. Za posledných 15 rokov obdržala Réka mnohé ocenenia, od roku 2009 je každý rok zvolená za najlepšiu ženskú precvičovateľku. 

Počas Sport Food Festival vám predstaví vlastný program ALAKREFORM, s ktorým počas roka putuje po krajine a šíri radosť z pohybu. Ročne sa jej cvičení zúčastnilo viac ako 1 000 000 ľudí. Využite aj vy jedinečnú príležitosť vyskúšať si špeciálnu zostavu cvikov Alakreform. Začíname o 16:00 hod. pri našich bazénoch v x-bionic® aquatic sphere.

VIAC O PODUJATÍ A PROGRAME     KÚPIŤ LÍSTOK

ALAKREFORM HUN

Rubint Réka 2010-ben alapította meg az Alakreform programot, mellyel egész évben járja az országot és a mozgás szeretetét viszi el az emberekhez. Réka az elmúlt 15 évben rengeteg szakmai díjat, elismerést kapott, 2009 óta minden évben a legjobb női oktatónak választják. Emellett évente 7-8 alkalommal belföldön és 2-3 alkalommal külföldön szervez táborokat. A roadshowk, edzések alkalmával közel 600 kéz lendül a magasba egy -egy Alakreform órán. Évente több mint 1.000.000 embernek adja át a mozgás örömét. Edzésein senki nem marad izomláz nélkül!